Kuvapalvelu Epics Oy

Eeppisen hyviä kuvia

Kuvapalvelu Epics Oy on yritysten sisällöntuotantoon erikoistunut valokuvaamo, joka tarjoaa kaikki alan palvelut saman katon alta. Meiltä saat korkealaatuiset valokuvat, ilmakuvauspalvelut ja tietty myös esittelyvideot kohteista. Tuotamme sisältöä mainoksiin, tapahtumiin ja suurimpana toimialanamme on kiinteistökuvaukset. Asiakkainamme toimiikin suuri joukko kiinteistövälitysalan ammattilaisia ympäri eteläisen Suomen.
asuntokuvaus kiineistökuvaus valokuvaus videot

Palvelut

Tätä me teemme

Ammattilaisen ottamana, laadukkaat kuvat saavat asunnon erottumaan edukseen. Ne antavat selkeän ja mielenkiintoisen kuvan asunnosta, mikä johtaa helpommin siihen, että asiakkaat saadaan tutustumaan kohteeseen tarkemmin.

Hyvien valokuvien tarkoitus on välittää myös realistinen kuva asunnosta.

Olitpa kiinteistönvälittäjä, tai itse myymässä asuntoasi ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme palvella. On tärkeää välittää asiakkaalle tunne kodista ja siitä miltä tulevaisuuden maisemat voivat näyttää. Meille tärkeintä on laadukas sisältö ja tyytyväiset asiakkaat.

asuntokuvaus

Yrityksen henkilökunnan valokuvaus helposti ja joustavasti toimitiloissanne. Asiakkaan tiloihin pystytetty kuvauspaikka mahdollistaa niin kasvokuvat kuin kuvat päästä varpaisiin sekä muutaman hengen tiimikuviin. Suuremmat ryhmät voidaan kuvata luonanne siihen soveltuvassa tilassa. Kuvat voidaan toimittaa valmiiksi nimettynä esimerkiksi henkilön mukaan ja haluamassanne koossa eri käyttötarkoituksiin.

epics henkilöstökuvaus palvelut yrityksille

Tarjoamme myös korkealaatusia ilmakuvauspalveluita. Meiltä löytyy kalustoa erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Pystymme tuottamaan taivaalta jopa 4K tasoista videomateriaalia, sekä huipputason still-valokuvia. Asuntokuvauksissa käytämme koptereita satoja kertoja vuodessa ja tuotamme myös paljon mainosmateriaalia yläilmoista yritysten käyttöön.

Ilmakuvaus toiminnassa noudatamme kaikkia viranomaismääräyksiä ja ohjeita. Lentäminen hoidetaan aina turvallisuus edellä ja toimintamme on tottakai vastuuvakuutettua.

Tapahtumakuvaukset festareista sukujuhliin yhden tai useamman kuvaajan voimin. Ammattitaitoinen valokuvaaja ei keskity muuttuvien tilanteiden keskellä välttämättä ainoastaan yhteen asiaan vaan hänellä on tilannetajua ja pelisilmää tilanteiden kehittymisestä ja mahdollisuus reagoida niihin ikuistaen hetkiä jotka tapahtuvat sekunneissa. Mikäli tilanne vaatii, on myös mahdollista toimittaa kuvamateriaalia heti kuvaspaikalta käsiteltynä eteenpäin.

Tuotamme laadukkaita videoita yritysten käyttöön, niin tuotteista kuin toimitiloista ja henkilöstöstä. Olemme vuosien varrella toteuttaneet mitä erilaisimpia projekteja ja olleet mukana luomassa asiakkaiden brändiä tälläkin saralla. Olipa kanavasi Youtube, sosiaalinen media tai vaikkapa televisio, niin ota yhteyttä ja kerro visiostasi niin katsotaan yhdessä miten voimme palvella.

Referenssit

Tällaista materiaalia olemme tuottaneet

Npg
Kiinteistömaailma
Remax
Sp koti
Koti-Ikkuna

Yhteystiedot

Ota yhteyttä niin laitetaan homma rullaamaan

Lähetä kirje

Kuvapalvelu Epics Oy
Y-tunnus 2777947-2
Väinöntie 11, 37600 Valkeakoski

Soitellaan

Tommi 040 5435024

Terho 044 534 9005

Kävisikö sähköposti?

posti@epics.fi

Tommi Käppi
Valokuvaus- ja videokuvaushommia harrastusmielessä 2000-luvulta lähtien. Yrittäjänä kymmenen vuotta ja elääkseen yrittänyt muutaman vuoden.

Terho Mäkelä
Vuosikymmenen verran kameran takana ja alan yrittäjänäkin jo muutaman vuoden. Ottaa vuodessa noin 100 000 kuvaa ja satoja tunteja videota.

Ota Yhteyttä